HRAK söker Servicehandläggare

Vi söker servicehandläggare

Är du i början av din karriär och vill arbeta i en meningsfull roll med goda utvecklingsmöjligheter? Motiveras du av att ge god service och vill göra skillnad i samhället, är det här tjänsten för dig.

Hotell- och restaurangbranschen är en av Sveriges snabbast växande branscher. Samtidigt har många i branschen osäkra anställningar och perioder av arbetslöshet är vanliga. Över 72 000 serviceproffs är medlemmar hos HRAK och vi växer stadigt. HRAK sätter medlemmarna främst och vill vara tryggheten mellan två jobb. Vi är en arbetsplats med anställda i olika åldrar som alla drivs av att vara tryggheten mellan två arbeten för våra medlemmar. Vi växer stadigt och har en viktig funktion i samhället.

Vi har idag kontor på fyra olika orter; Gävle, Malmö, Västerås och Stockholm som även är vårt huvudkontor. Totalt är vi cirka 50 heltidsanställda och söker nu förstärkning av servicehandläggare med chans till goda utvecklingsmöjligheter inom arbetslöshetsförsäkringen. Tjänsten är placerad i Gävle.

Arbetsuppgifter

I rollen som servicehandläggare hanterar du ärenden från HRAK:s medlemmar, vilket innebär att stötta och agera första kontakt i frågor gällande medlemskap och arbetslöshetsförsäkringen. Arbetsuppgifterna infattar att ge råd och vara stöd i ansökningsprocessen och ha kontakt med arbetsgivare och myndigheter. Egna beslutsområden inom försäkringen finns. Arbetet sker via olika kanaler såsom telefon, e-tjänster, e-post och chat. I den här rollen är man första kontakten med medlemmen innan ärendet lämnas över till en handläggare. Vi erbjuder även våra medlemmar att boka personliga besök och där kommer du att vara en länk mellan medlemmen och HRAK:s övriga funktioner. 

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

  • Avslutad gymnasial utbildning
  • Du har tidigare erfarenhet av servicerelaterat arbete. 
  • Goda kunskaper i svenska och engelska både i ttal och i skrift. 
  • Van att arbeta i administrativa system
  • God kommunikationsvana
  • Behärska ett tredje språk utöver de nordiska är meriterande

Vi ser att du har en professionell inställning till service och medlemskontakt. Vi tror att du med din erfarenhet kan bidra till rättssäkerhet, likabehandling och att det blir så rätt som möjligt från början för våra medlemmar. Vi vill att du är ansvarstagande, är beredd att ge det lilla extra och har en vilja att utvecklas hos oss. Vi ser också att du tycker det är viktigt att vara en bra arbetskamrat och vill bidra till en god arbetsmiljö. 

Övrig information

Vi erbjuder bra villkor och ett stimulerande arbete på en arbetslöshetskassa i framkant! Läs mer om vår verksamhet på www.hrak.se.

Sänd ett personligt brev och CV via e-post: ansokan@hrak.se

Tillträde: Omgående, med hänsyn till ev. uppsägningstid.
Omfattning: Heltid
Plats: Malmö
Lön: Fast lön enligt ök.

Skicka gärna in din ansökan är 2018-06-28. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med din ansökan!

Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta
Hr-ansvarig Sara Abrahamsson Telefon: 08-120 660 70 
Facklig företrädare (Handels): Helene Lewinter Telefon: 08 – 120 660 85.