Mina Sidor

Fyll i ditt kassakort på Mina Sidor

 

Klicka här för att se filmen med text på andra språk (Thailändska, Arabiska, Persiska, Engelska, Spanska eller Turkiska)

Det snabbaste och enklaste sättet att kommunicera med oss är att använda vår e-tjänst, Mina Sidor.
Här kan du fylla i dina kassakort direkt på datorn och skicka dem elektroniskt till oss. Du kan även ställa frågor direkt till din handläggare om ditt ärende och få svar via meddelande funktionen. I Mina Sidor kan du även se vilka intyg du har skickat in.   

LOGGA IN MED E-LEGITIMATION

Mina Sidor kräver att du har cookies och javascript aktiverat. Du måste även tillåta pop-ups. Klicka här för att kontrollera att det är påslaget.

 

Mina Sidor är....

...enklare
Fyll i dina kassakort på Mina Sidor. Klicka på skicka. Klart. Inga papperskort eller frimärken att hålla reda på och därför billigare.

...säkrare
Det går inte att göra fel. Först när alla uppgifter finns med kan du klicka på skicka. Du får dina pengar tryggt, utan risk för fördröjningar. När du lämnar uppgifter i Mina Sidor signerar du dina uppgifter med ett lösenord. Lösenordet motsvarar din namnteckning och bekräftar att det är du och ingen annan som har lämnat uppgifterna

...snabbare
Vi får dina uppgifter på en gång, så att du får dina pengar snabbare och du kan följa dina utbetalningar på nätet. En kommande utbetalning syns redan samma dag som du deklarerat ditt kassakort (förutsatt att ditt ärende är handlagt).

Med Mina Sidor kan du bland annat:
- Fylla i dina kassakort
- Se kommande och genomförda utbetalningar
- Fylla i och skicka intyg elektroniskt
- Få dina brev från oss direkt till Mina Sidor
- Se information om din ersättningsperiod
- Skicka frågor till oss och få svar i din dator, utan att behöva passa telefontider.