HRAK söker omprövningsutredare

 

Vi söker dig som vill möta en spännande framtid med oss som omprövningsutredare i vårt expertteam centralt i Stockholm

 

Vi går mot en spännande framtid med stora förändringar inom vår verksamhet med utökade kontroller och framför allt en helt ny arbetslöshetsförsäkring baserad på inkomster. Vill du vara en av våra starka krafter när vi antar denna utmaning med spänning?

Du kommer ingå i vår juridiska expertisgrupp i Stockholm som fungerar som stöd till övriga verksamhetens hantering och administration av arbetslöshetsförsäkringen. I rollen som omprövningsutredare/expert utreder du tidigare fattade grundbeslut enligt lagen om arbetslöshetsförsäkring, återkrav som kan leda till sanktion, bereder sanktionsärenden, deltar i interngranskningar och olika utbildningsprojekt avseende tillämpningen och förvaltningen av arbetslöshetsförsäkringen. Du kommer att ha kontakter med övriga funktioner inom administrationen, med andra myndigheter och samverkansparter.

Du har högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet. Vi ser gärna att du idag har erfarenhet av arbetsuppgifterna ovan. Du trivs i rollen som expert och därmed att vara ett stöd för andra. Du motiveras av och känner dig trygg i att föra dina kunskaper vidare. Som person är du initiativrik, ansvarsfull, självständig och bra på att planera ditt egna arbete.

Vi erbjuder en flexibel distansarbetspolicy där vi lägger stort ansvar på den enskilda medarbetaren att säkerställa att du bidrar till gemenskapen samt att du och dina kollegor har kontakt och känner varandra.

Vi erbjuder bra villkor med bland annat lunchsubvention, 2 friskvårdstimmar/vecka samt generöst friskvårdsbidrag.

Sänd ett personligt brev och CV, med löneanspråk, till oss via

e-post: [email protected] senast den 22 april 2024. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista datum för ansökningen.

 

Tillträde: Snarast/enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid tillsvidare

Lön: Månadslön

 

Har du frågor om tjänsterna, vänligen kontakta:

Försäkringsansvarig/Enhetschef: Jeanette Thomsen Mobil: 072-8198100

HR-ansvarig: Ammis Fredricson Mobil:070-1666074

Facklig företrädare Handels: Helene Lewinter Telefon: 08-120 660 85.